Zehirlenen kadın için askeri helikopter havalandı
Erzincan'da yediği tavuktan zehirlenen 53 yaşında ki kadının yardımına AFAD, UMKE, 112 Acil Ambulansı ve askeri helikopter yetişti.
Erzincan'da yediği tavuktan zehirlenen 53 yaşında ki kadının yardımına AFAD, UMKE, 112 Acil Ambulansı ve askeri helikopter yetişti.
Erzincan'ın Üzümlü ilçesi Küçükmezra mevkiinde çobanlık yapan evli ve 2 çocuk annesi 53 yaşında ki Öznur Pınar yediği tavuktan zehirlenince yakınları durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. Zehirlenen kadının bulunduğu bölgeye 112 Acil Ambulansı çıkamayınca AFAD ve UMKE ekiplerinden yardım istendi. Zehirlenen Öznur Pınar'ın bulunduğu alana ulaşan AFAD ve UMKE ekipleri zehirlenen kadını bulunduğu yerden sedye ile indiremeyince devreye askeri helikopter girdi.
Valilik koordinesinde havalanan askeri helikopter, sarp arazide indirilemeyen hastanın bulunduğu alana iniş yaparak zehirlenen hastayı bulunduğu yerden aldı. Sağlık ve jandarma ekiplerinin desteğiyle helikoptere alınan hasta, daha sonra 3. Ordu Komutanlığı helikopter pistine indi. Hasta buradan ambulans ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.


Benzer Haberler
Cumhuriyet Bayramı Erzincan’da coşkuyla kutlandı
Yağmurda yere düşen bayrakları katlayıp aldı
Cumhuriyet Bayramı ve Kemaliye ilçesine isminin verilişini 220 Km hızla uçarak kutladılar
Başkan Aksun’dan, Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Vali Aydoğdu’dan “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Kutlama Mesajı
Tanoğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
Ergan Dağı Kayak Merkezinde İnceleme
Anagold Madencilik İliçli muhtarlarla buluştu