Telefon
WhatsApp
Yıllar geçse de bu zalim zihniyet değişmez; her zaman aynıdır

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, 27 Mayıs darbesinin 62. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

Şireci ve Bulut mesajlarında: "27 Mayıs 1960’da milli iradeye darbe indiren cuntanın Yassıada’da işlediği cinayetin ardından sivil siyaseti mahkûm edip katlettiler. Bunların üstüne de milletin sesini susturmak için bugünü bayram ilan ettiler.
Aziz milletimizin hamuru İslam ve irfanla yoğrulmuştur.

Bu millete alçaklık, sefillik, kalleşlik, vicdansızlık ve edepsizlik asla yakışmaz.
27 Mayıs'ı Unutursak bize yazıklar olsun!

Bu nedenle 27 Mayıs 1960 yılında halkın oyuyla seçilmiş Başbakan Adnan Menderes’i asanlar ne Türk ne de Müslümandır. Unutulmamalıdır ki Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan’ı alçak bir cinayetle katleden katillerin bugünkü torunları ne değişmiş ne de akıllanmıştır. Bunlar utanma duygularını kaybettiğinden dolayı bu günlerde 62 yıl evvel ki cuntacı katillerin söylemlerini benimsediklerini her fırsatta dile getirmekten çekinmemektedir.

Yıllar geçse de bu zalim zihniyet değişmez; her zaman aynıdır.
Menderes, Zorlu ve Polatkan’ı asanlar ne Türk ne de Müslümandır. 27 Mayıs'ta sivil siyaseti mahkûm edip katletmekle kalmayıp, milletin sesini susturmak için bugünü bayram ilan ettiklerini, yine bu zihniyetin diktatör diye astıkları nazik Başbakan Adnan Menderes’in oy kullanmak için bile sıra bekleyen biri olduğunu da asla unutmamalıyız.

28 Şubat’ın bin yıl süreceğini iddia eden ve kendini aziz milletimizin üstünde görüp her türlü zulmü reva gören ve parmak sallayanların ölümü ile, ölümünün üzerinden 62 yıl geçse de iyilikle yad edilip, Fatihalarla anılanlar bir olur mu? 27 Mayıs Darbesini lanetliyor, Adnan Menderes ve arkadaşlarını rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandılar.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!