Telefon
WhatsApp
Yazar ve Fotoğraf Sanatçısı Özgünaydın, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Erzincanlı Yazar ve Fotoğraf sanatçısı Lütfi Özgünaydın, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) öğrencileriyle bir araya geldi.

Erzincanlı Yazar ve Fotoğraf sanatçısı Lütfi Özgünaydın, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Erzincan Fotoğraf Gösterisi programında EBYÜ öğrencileri ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, öğretim elemanları, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Yazar ve Fotoğraf sanatçısı Lütfi Özgünaydın, “Erzincan’a geldiğim için çok mutluyum. Çünkü Erzincan benim memleketim. Türkiye’nin muhtelif kentlerine ilçelerine gidip sunumlar yapıyorum. Ama bu etkinlikleri kendi memleketim olan Erzincan’da yapmak bana çok büyük mutluluk veriyor. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde bunu yapmak ayrıca bir mutluluk veriyor. Burada Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencilerine önce Erzincan’ı anlatacağım. Sonra yazarları anlatacağım. Kültürü ve sanatı anlatacağım. Okumanın önemini anlatacağım. Dağarcığımda ne varsa insanlara aktarmak istiyorum. Benim amacım gelişmek ve geliştirmekten yana. Önce kendim gelişmek için çaba gösteriyorum. Sonrada bu dağarcığımdakileri karşımdaki insanlara izleyicilere aktarmak istiyorum. Bu çalışmalarım farklı illerde üniversitelerde devam edecek. Şimdiden herkesi programlarıma davet ediyorum” dedi.

Yazar ve Fotoğraf sanatçısı Lütfi Özgünaydın, gazetecilere yaptığı açıklamanın ardından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencileri ile Erzincan Türkileri eşliğinde Erzincan Fotoğraf Gösterisi programında bir araya geldi.

Yazar ve Fotoğraf sanatçısı Özgünaydın, Yaşar Kemal, Zülfü Livaneli, Ayşe Kulin, İnci Aral ve Zeynep Oral gibi ünlü yazarların yaşam detaylarını içeren fotoğraflarla desteklediği Erzincan Fotoğraf Gösterisi başlıklı söyleşisiyle öğrencileri güzel bir yolculuğa çıkardı. 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!