Vali Makas'tan Jandarma Teşkilatına Ziyaret
Jandarma Teşkilatı’nın 184. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
Jandarma Teşkilatı’nın 184. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ve İl Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından karşılanan Vali Makas, Şeref Defteri’ni imzalayarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Daha sonra İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ile görüşen Vali Mehmet Makas, Jandarma Teşkilatı’nın 184’üncü kuruluş yıl dönümünün hayırlı olmasını dileyerek, “Milletimizin huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca görev yapan, devletimizin en köklü kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatımızın bu özel gününü gururla kutluyoruz. Şehit olan tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum. Gece gündüz demeden özverili bir şekilde görev yapan tüm jandarma personelimize ve onların değerli ailelerine sevgi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Benzer Haberler
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzincan’da
Gölpınar merasında çok şey değişti
Kiraz sineği tuzakları ile popülasyon belirleniyor
Çekirgelere karşı survey çalışması başlatıldı
Sarıgül, dünyada herkese yer var. Tahammül edelim, affedelim
Vali Aydoğdu’dan Kurban Bayramı Mesajı
Zabıta Ekipleri Tatlı İmalathanelerinde Denetimlerini Sürdürüyor
Kabadayı: “Bu Bayram da Birlikteyiz, Beraberiz”