Vali Makas, İlk İftarını Kara Ailesi ile Yaptı
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Ramazan ayının ilk gününde, Hocabey Mahallesi’nde ikamet eden Kara ailesiyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Ramazan ayının ilk gününde, Hocabey Mahallesi’nde ikamet eden Kara ailesiyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.
Ev sahibi Yaşar Kara ve aile bireyleri ile iftar yapan Vali Makas, iftar sofrasını kendileri ile paylaşmalarından dolayı Kara ailesine teşekkür ederek, “Ömrümüze nice güzellikler katarak, kalplerimizde ve evlerimizde eşsiz bir manevi atmosfer oluşturan mübarek Ramazan ayının Kara ailesine, tüm Erzincanlı Hemşehrilerimize, Aziz Milletimize ve bütün İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Kara ailesi, Vali Mehmet Makas’ı kendi evlerinde aynı iftar sofrasında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, teşekkür ettiler.
Benzer Haberler
Bağcılar yaban arılarına karşı savaşıyor
Yaylalarının Masum Çiçekleri
Erzincan’da besicilerin sorunları görüşüldü
Öğretmen ağlayarak anlattı, Vali duyarsız kalmadı
Turnaçayırı Barajı bölgeye hayat verecek
Erzincan’da müdürlerle başkanlar bir araya geldi
Erzincan’da 2400 metrede üretim sürüyor
Erzincan’da kuru fasulyede harman zamanı