Vali Aydoğdu, kazada yaralananları ziyaret etti
Vali Aydoğdu, kazada yaralanan vatandaşları ziyaret etti.
Vali Aydoğdu, kazada yaralanan vatandaşları ziyaret etti.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 28 Aralık Cumartesi günü Erzincan-Sivas Karayolu Sakaltutan Geçidi'nde meydana gelen trafik kazasında yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri EBYÜ Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek yaralı vatandaşların sağlık durumları ile ilgili olarak İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kurukluyıldız ve doktorlardan bilgi aldı.
Yaralı vatandaşlarla ve yakınlarıyla bir süre görüşen, kendilerine geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar dileyen Val Aydoğdu, meydana gelen kazada ağır yaralanan ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden araç şoförü merhum Ali Gümüş'e de Allah'tan rahmet diledi.
Yaralı vatandaşlar da, araç şoförü merhum Ali Gümüş sayesinde daha büyük bir faciadan kurtulduklarını belirterek, şoför Ali Gümüş'e Allah'tan rahmet dilediler.
Benzer Haberler
Sakaltutan Mevkiinde Kaza
İlk Duruşma Başladı
KARAMAN: “ERZİNCAN’IMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Meyve Ağaçlarında Budamada Dikkat Edilecek Hususlar
Erzincan Belediyesi 900 kişinin iftar yemeğini evlerine bırakıyor
Sahur Sofralarının Vazgeçilmezi Kete
Kadın Bobinaj Ustası Uludoğan, Kadın İsterse Her Şeyi Yapar
Haber İş Sendikasından Kadınlar Günü Etkinliği