Telefon
WhatsApp
Üst yapı çalışmaları devam ediyor

Erzincan Belediyesi şehir genelinde üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol bakım onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Erzincan Belediyesi üst yapı çalışmaları kapsamında asfalt serim, asfalt yama ve yol genişletme gibi çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç duyulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler yaz aylarında yoğun olarak kullanılan Ekşisu Mesire Alanı yolunda deforme olan bölgelerde asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

Yeni imara çılan bölgelerde asfalt serim çalışmaları

Yeni imara açılan bölgelerde üst yapı çalışmalarını hızlandıran ekipler, Yeni Sanayi Sitesine yapılan 22 dükkânın yer aldığı sitede asfalt serim çalışmalarına devam ediyor. 500 m uzunluğunda 7 m genişliğinde olan yola yaklaşık 500 ton asfalt döküldü.

Yol genişletme çalışmaları devam ediyor

Yol güvenliğini sağlamak ve yayaların güvenli ulaşımı için başlatılan yol genişletme çalışmaları sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İnönü Mahallesi Ömer Parmaksızoğlu Caddesi’nde beton ve istinat duvarı örme çalışmalarına devam ediyor.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!