Telefon
WhatsApp
ÜNİLİG-Badminton Süper Lig Müsabakaları

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak olan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, ÜNİLİG-Badminton Süper Lig Müsabakaları açılış programı ile başladı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Yalnızbağ Yerleşkesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen açılış törenine Erzincan Vali Yardımcısı Ömer Özbay, Rektör Prof. Dr. Akın Levent ve  üniversite Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Doç. Dr.  M. Cihat Özgenel,  Üniversite Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Ramazan İmamoğlu, kamu ve  kuruluş müdürleri, üniversitemiz üst yöneticileri,   sporcular, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından açılış konuşmaları  ile başladı.

İlk olarak konuşma yapan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, ÜNİLİG-Badminton Süper Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Müsabaka hakkında bilgi veren Dekan Şat, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Gazi Üniversitesi   Atılım Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, 19 Mayıs Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi olmak üzere sekiz üniversitenin katılım sağladığını belirtti. Son olarak Dekan Şat, yapılan bu spor faaliyetinde desteklerini esirgemeyen Rektörümüze, Erzincan Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne ve  Türkiye Üniversite Sporları Federasyonuna ve Spor Bilimleri Fakültesi ekibine teşekkürlerini iletti.

Erzincan Gençlik ve Spor il Müdürü Volkan Burak Mumcu yapılacak olan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, ÜNİLİG-Badminton Süper Lig Müsabakalarının önemine değinerek, Erzincan Binali Yıldırım üniversitesinin müsabakalarda önemli başarı elde edeceği yönünde temennisini dile getirdi, tüm sporculara başarılar diledi.

EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ise yaptığı konuşmada Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin Badminton müsabakalarında önemli dereceleri olduğunun altını çizdi. Bundan önce yapılan ve yapılacak tüm müsabakalarda emeği geçen tüm hoca ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Son olarak kürsüye gelen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Ramazan İmamoğlu, Erzincan’ın  Badminton’un başkenti olduğunu belirterek konuşmasına başladı. İmamoğlu,  ulusal ve uluslararası organizasyonlarda Badminton’da Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin önemli başarıları olduğuna dikkat çekerek, müsabakalarda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin ev sahipliği yapmasından dolayı Rektör Prof. Dr. Akın Levent’e teşekkürlerini sundu.

 Açılış programın ardından müsabakalara geçildi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!