Tulum Peynirinin standartizasyonu çalışmaları devam ediyor
Erzincan Tulum Peynirinin standartizasyonunu sağlamak için yapılan çalışmalar kapsamında Tercan Çadırkaya'da faaliyet gösteren süt ürünleri işletmesinin tesisi ziyaret edildi.
Erzincan Tulum Peynirinin standartizasyonunu sağlamak için yapılan çalışmalar kapsamında Tercan Çadırkaya'da faaliyet gösteren süt ürünleri işletmesinin tesisi ziyaret edildi.
Ziyaret kapsamında Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Tercan Kaymakamı Cafer Kaymakçı, Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin ve Erzincan Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Uğur İbrahim Karakuş işletme sahibinden tesis hakkında bilgiler alarak tulum peyniri ile ilgili yapılan çalışmalar üzerine istişarede bulundular.


Benzer Haberler
Modern Hayvancılığa Yakın Takip: İl Müdürü Yeniköy'deki Süt İşletmesini İnceledi
TAN, İŞ DÜNYASIYLA BİR ARAYA GELDİ
Tan: "Her Zaman Birlikte Karar Alan Bir Anlayışla Çalışacağız"
Tescilli Tercan Balı İçin Yeni Dönem! Üreticiler Bir Araya Geldi
Erzincan'da "Kırsalda Bereket" Rüzgarı: Angus Üreticisine Anlamlı Ziyaret!
Erzincan’ı Hayvancılık Üssü Yapacak Dev Projede Sona Doğru
Erzincan TSO Başkan Adayı Süleyman Tan’dan “Ortak Akıl” Vurgusu: “Birlikte Karar Alıp Çözüm Üreteceğiz”
Erzincan TSO Başkan Adayı Süleyman Tan Sahada: "Hizmet Eden Oda, Kazanan Üye"