Telefon
WhatsApp
TTF Genel Sekreteri Altınel ve Beraberindeki Heyet Rektör Levent’i Ziyaret Etti

Türkiye Tenis Federasyonu Genel Sekreteri Serhat Altınel, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat ve Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan  Burak Mumcu, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Levent ile bir süre sohbet eden TTF Genel Sekreteri Altınel, Dekan Prof. Dr. Şat ve Müdür Mumcu açılması planlanan tenis antrenörlük kursu için fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde gerçekleşen ilk ulusal tenis müsabakasının olumlu sonuçlarının olduğunun dile getirildiği ziyarette  tenisin tüm Türkiye’de yaygınlaşması adına ulusal tenis turnuvalarının gelenekselleştirilmesi için çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent,  üniversite olarak diğer alanlarda olduğu gibi spor alanına da önem verdiklerini belirterek, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde okuyan öğrencilerin spora teşvik edilmesi adına her türlü iş birliğine hazır olduklarının mesajını verdi. Türkiye Tenis Federasyonu Genel Sekreteri Serhat Altınel, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat ve Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan  Burak Mumcu ise misafirperverliklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Akın Levent’e teşekkürlerini iletti.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!