Telefon
WhatsApp
Tarımsal Çalışmalar Basınla Paylaşıldı

Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından, Erzincan’daki ulusal ve yerel basın kuruluşlarına bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yemekhanesinde düzenlenen toplantıya Erzincan Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin, Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı kurum temsilcileri ile Erzincan’da görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Erzincan Vali Yardımcısı Yusuf İzci, ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı Erzincan’da sektörün gelişmesi adına aralıksız çalıştıklarını ifade etti. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun talimatları doğrultusunda tarım sektörü bileşenlerinin elele vererek, sektörün gelişimi adına çalışmaya devam ettiklerini kaydeden Erzincan Vali Yardımcısı Yusuf İzci, tarımsal alanda yürütülen proje ve çalışmalar hakkında basına bilgiler verdi.

Ardından Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve kurum yetkilileri basının sorularını yanıtladı. Toplantı İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin’in sunumuyla sona erdi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!