Tarım sektöründe kar yağışının verdiği zarar tespit ediliyor
Erzincan ve ilçelerinde 24-25 Kasım günlerinde meydana gelen yoğun kar yağışı ve tipi yüzünden zarar gören kesimlerden biri olan tarım sektöründe zararın boyutu tespit ediliyor.
Erzincan ve ilçelerinde 24-25 Kasım günlerinde meydana gelen yoğun kar yağışı ve tipi yüzünden zarar gören kesimlerden biri olan tarım sektöründe zararın boyutu tespit ediliyor.
Yoğun kar yağışı ve tipi yüzünden Erzincan ve ilçelerinde tarımsal işletmelerde oluşan zararlar tespit ediliyor. Erzincan Tarım ve Orman İl ve ilçe müdürlüklerindeki ekipler tarafından zarar tespit çalışmaları sürdürülüyor.
Erzincan’da kar yağışından dolayı sera işletmeleri ile küçükbaş hayvan işletmelerinde zararlar oluşmuştu. Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile ilçe müdürlüklerinde kurulan ekipler, gelen tüm ihbarları değerlendirerek tüm işletmelere giderek zararın boyutunun tespiti noktasında çalışmalarını sürdürüyorlar.


Benzer Haberler
Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinlikleri Şehrimizde Yoğun İlgi Gördü
Teknoloji Odaklı Besi OSB
Tanoğlu: “Bu Fabrika Erzincan’da Kalmalı”
Kemaliye’de salep üretimi başladı
İliç davasında 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı
Üzüm bağlarında sonbahar eğitimleri başladı
"Halk Günü" buluşmaları
28. Birim Amirleri Toplantısı Yapıldı