Tanoğlu, “Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Destekliyoruz”
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından duyurulan kamuda tasarruf ve verimlilik tedbirleri paketini olumlu karşıladıklarını ifade etti.
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından duyurulan kamuda tasarruf ve verimlilik tedbirleri paketini olumlu karşıladıklarını ifade etti.
Tanoğlu, enflasyonla mücadelenin Türkiye'nin birincil önceliği olduğunu vurgulayarak, bütçe disiplininin bu mücadeleye destek sağlaması gerektiğini belirtti. Kendi yönetimleri altında gerçekleştirdikleri tasarruf ve verimlilik adımlarını örnek gösteren Tanoğlu, Göreve geldiğimiz 2018'den bu yana Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası ve Erzincan Organize Sanayi Bölgesi olarak aldıkları önlemleri sıraladı. Bu önlemler arasında huzur hakkından feragat etme, temsil ve konaklama harcamalarını sonlandırma, makam aracını satma gibi adımlar yer aldı. Ayrıca Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'nın kasasından harcama yapmadan 5 katlı yeni bir hizmet binası inşa ettiklerini ve odalarına gayrimenkul ve yıllık 6 Milyon TL kira geliri sağladıklarını dile getirdi.
Tanoğlu, kamuda ve bürokraside yönetim kurulu üyelerinin çift maaş uygulamasının bir an evvel son bulmasını umut ettiklerini belirtti.
Benzer Haberler
Erzincan’da hayvancılık yatırımları sürüyor
Tercan’da tarımsal ürün desenine yeni ürün
Tercan’da kafeslerde balık üretimi sürüyor
Kemah’ta modern sebzecilik
Kadın Girişimciler Fuar
Altın Üretiminde Kritik Pay: Anagold Faaliyete Geçmeli
Erzincan’da koyunculuk kredisi 1 milyon 200 bin liraya yükseltildi
Merası ıslaha alınan köylere tohum yardımı yapılıyor