Telefon
WhatsApp
Şireci ve Bulut: “Kutsal Bir Mesleğin Mensuplarıdır Öğretmenlerimiz”

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Ferhat Bulut, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Şireci ve Bulut mesajlarında: “Dünyanın en onurlu mesleklerinden biri olan öğretmenlik; emek, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. Kendini geliştiren ve ufku açık öğretmenlerimiz sayesinde ülkemiz, aydınlık yolda yürümeye devam edecektir.

Ülkemizin her yerinde çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlama idealinden hiçbir zaman taviz vermediğinizden ve yetiştirdiğiniz her öğrenciye bu bilinçle yaklaştığınızdan hiç şüphem yok. Genç kuşakların okuyan, araştıran, donanımlı, özgüvene sahip, kendi değerlerini unutmadan evrensel değerleri benimseyen ve ülkesini ve milletini seven bireyler olarak yetişmelerindeki çabalarınız her geçen gün daha büyük önem kazanmaktadır.

Ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır öğretmenlerimiz.

Her zaman sevgi ve saygıyla andığımız değerli öğretmenlerimizin en büyük mutluluk kaynağı yetiştirdikleri öğrencileridir.

Saygıdeğer öğretmenlerimizin bu onur gününü kutlarken; Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, eğitim şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, kutsal mesleğin onurlu temsilcileri olan öğretmenlerimizi sağlık, mutluluk ve başarı dilekleriyle sevgi ve saygıyla selamlıyoruz” ifadelerini kullandılar.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!