Sarıgül Bayburt’ta, Çoğu Gitti Azı Kaldı, Gelen CHP İktidarıdır
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, saha çalışması için görevlendirildiği Bayburt’ta CHP İl Başkanlığında bir basın toplantısı yaptı.
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, saha çalışması için görevlendirildiği Bayburt’ta CHP İl Başkanlığında bir basın toplantısı yaptı. Sarıgül, CHP’nin tüm kadrolarıyla sahada olduğunu belirterek, “Bugün CHP iktidarına giden yolun başlangıcıdır” dedi.
Sarıgül, Bayburt’un kendisi için özel bir anlam taşıdığını söyledi. Bayburt’u “ozanlar, evliyalar ve erenler diyarı” olarak nitelendiren Sarıgül, “Bayburt’ta olmanın sevinci, gururu ve onurunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı.
“CHP ve Bayburtlularla aynı değerleri savunuyor”
Siyasette başarının çok çalışmaktan geçtiğini belirten Sarıgül, “İsteyenler değil, çalışanlar kazanır. Arazide ne kadar görünürseniz terazide o kadar görünürsünüz” dedi. CHP’nin Bayburt’la aynı değerleri savunduğunu ifade eden Sarıgül, “CHP de Bayburt da vatan, millet, bayrak, adalet ve demokrasi diyor” şeklinde konuştu. Geçmişte Bayburt’tan istedikleri sonucu alamamalarını “kendilerini yeterince anlatamamalarına” bağlayan Sarıgül, CHP teşkilatlarının sahada yoğun çalışma yürüttüğünü söyledi. “Görüşü ne olursa olsun herkese elimizi uzatıyoruz” diyen Sarıgül, Türkiye’nin ayrışmaya değil birlik ve kucaklaşmaya ihtiyacı olduğunu ifade etti.
“Bayburt’un sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz”
Bayburt’un sorunlarını bildiklerini ve çözüm projelerinin hazır olduğunu kaydeden Sarıgül, bölgenin tarım ve hayvancılık merkezi haline getirileceğini belirtti. Çiftçi ve esnaf kredilerinin faizlerinin silineceğini, anaparanın taksite bağlanacağını söyleyen Sarıgül, üreticiye alım garantisi verileceğini, çiftçiye ÖTV’siz ve KDV’siz mazot sağlanacağını ifade etti. Köylerde gençlerin ve kadınların sosyal güvenlik primlerinin devlet tarafından karşılanacağını da dile getirdi.
“Bayburt AK Parti’ye ne istediyse verdi. AK Parti Bayburt’a ne verdi?”
AK Parti iktidarını da eleştiren Sarıgül, “Bayburt AK Parti’ye ne istediyse verdi. AK Parti Bayburt’a ne verdi?” diye sordu. İşsizlik ve geçim sıkıntısının arttığını savunan Sarıgül, “Mazota zam, elektriğe zam, doğalgaza zam yaptılar. Kaşıkla verip kepçeyle aldılar” dedi.
“Tarlada, fabrikada üretim; kamuda dürüst yönetim”
Sarıgül, açıklamasının sonunda CHP’nin ilk seçimde iktidar olacağını savunarak, “Tarlada, fabrikada üretim; kamuda dürüst yönetim ilkesiyle çalışacağız. Devlette liyakat ve adaletten ayrılmayacağız” ifadelerini kullandı.


Benzer Haberler
Sarıgül Bayburt’ta, Çoğu Gitti Azı Kaldı, Gelen CHP İktidarıdır
Sarıgül, TMO’da Konuştu, Buğday Alım Fiyatının En Az 23–26 Tl/Kg Aralığında Olması Lazım
Sarıgül, “PTT Başmüdürlüğünü Kapatmayın, Kaybetmekten Bıktık!”
Sarıgül, Erzincan’ın Ulaşım Sorunlarını TBMM Genel Kuruluna Taşıdı
Sarıgül, Öğretmenin İtibarı Sarsıldı, Okullar Yönetilemez Hale Geldi
Sarıgül, Kiremit Üreten Doğusan, Arsa Üreten Bir Şirkete Satıldı
Kabadayı: "Bugüne kadar hiçbir kirli pazarlığın içinde olmadık, yalnızca milletimizin hizmetinde bulunduk"
MHP teşkilatından İl Genel Meclisi seçimi ile ilgili açıklama