Özmen’den Yeni Yıl Mesajı
Zafer Partisi Erzincan İl Başkanı Burak Özmen, yeni yıl mesajı yayımladı.
Zafer Partisi Erzincan İl Başkanı Burak Özmen, yeni yıl mesajı yayımladı.
Zafer Partisi İl Başkanı Özman, mesajında: “Yolsuzluk, yoksulluk, geçim derdi, kadın ve çocuk cinayetleri, mülteci sorunu, adaletsizlik, torpil, enflasyon, zamlar, savaşlar, adaletsiz gelir dağılımı gibi birçok sıkıntıyla 2024 yılı geride kalıyor.
Yeni yıl, her zaman yeni umutlar, yeni hayaller ve yeni hedefler demektir. 2025 yılına adım atarken aydınlık bir geleceği hedeflemeli ve daha cesur adımlar atmalıyız. Geçmişte yaşadığımız acı deneyimler, güçlü ve büyük bir Türkiye hayalimizde bizlere yol gösterici olmalıdır. Hep birlikte, daha güzel, daha mutlu ve daha güçlü bir Türkiye için mücadele etmeye devam edeceğiz. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.
Bu duygularla 2025 yılının şehrimize, ülkemize ve tüm Türk dünyasına huzur, sağlık, mutluluk ve kut getirmesini diler, tüm Erzincanlı hemşerilerimin yeni yılını kutlar saygılarımı sunarım.
2025 yılının Zafer yılı olması dileğiyle” ifadelerine yer verdi.


Benzer Haberler
Erzincan’da Soğuk Zincir ve Modern İşletmelerle Süt Sektörü Güçleniyor
Yaban Hayatına Anlamlı Destek
Taşyola Çığ Düştü
İtfaiye Müdürlüğü 2025 yılında 4 Bin 287 olaya müdahale etti
Tanoğlu: Türk Bayrağı Bu Milletin Kırmızı Çizgisidir
Tanoğlu: “Erzincan’da Nöbetçi Noter Uygulaması Başlamalıdır”
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’dan Miraç Kandili Mesajı
AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı’dan Miraç Kandili Mesajı