Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
Özmen mesajında; “Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yıl dönümünü yaşamanın gurur ve sevincini yaşıyoruz.
Zafer Partisi Erzincan İl Başkanı Burak Özmen, 13 Şubat Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde bir kutlama mesajı yayımladı.
Özmen mesajında; “Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yıl dönümünü yaşamanın gurur ve sevincini yaşıyoruz.
Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri 107 sene önce Erzincan’da yazılmıştır. Dönemin en güçlü silahlarıyla milletimizi yok etmek isteyenlere, vatanımızı parçalamak bölmek isteyenlere karşı tarihte eşine az rastlanır bir mücadele sergilenmiş ve zafer kazanılmıştır.
Çanakkale’de, Sakarya’da düşmana boyun eğmeyen milletimiz, Erzincan’da da büyük bir kahramanlık göstermiş ve 1. Dünya Savaşı sonrası Rus işgali ve Ermeni zulümlerine uğrayan şehrimiz, iki yıllık esaretin ardından 13 Şubat 1918’de Türk ordusu tarafından kurtarılmıştır.
13 Şubat milletimizin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğinin ve bu toprakların sonsuza kadar sahibi olduğunun tüm dünyaya kanıtıdır.
Bu kutlu günde bu topraklar için canını feda eden kahraman şehitlerimizi saygıyla anıyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelesinin tüm komutanlarını ve devlet adamlarını yad ediyorum.
13 Şubat Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşu kutlu olsun.” dedi.
Benzer Haberler
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzincan’da
Gölpınar merasında çok şey değişti
Kiraz sineği tuzakları ile popülasyon belirleniyor
Çekirgelere karşı survey çalışması başlatıldı
Sarıgül, dünyada herkese yer var. Tahammül edelim, affedelim
Vali Aydoğdu’dan Kurban Bayramı Mesajı
Zabıta Ekipleri Tatlı İmalathanelerinde Denetimlerini Sürdürüyor
Kabadayı: “Bu Bayram da Birlikteyiz, Beraberiz”