Telefon
WhatsApp
Özdemir , makam beklemiyoruz vatanın bekasını bekliyoruz

MHP Erzincan Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mutlu Özdemir, Bugün burada kimin aday olacağının hiçbir önemi yoktur, önemli olan memleketimizin kazanmasıdır’ diye konuştu.

MHP Erzincan Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mutlu Özdemir , makam beklemiyoruz vatanın bekasını bekliyoruz. Sizlerle birlikte de bunu yapacağız açıklamasında bulundu.

MHP Erzincan il binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan MHP İl Başkanı Salik Aksu, parti yönetimi ve partililerin katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan il başkanı Salih Aksu ve belediye başkanı Bekir Aksun aday adaylarının memlekete hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış konuşmalarının ardından açıklamada bulunan Mutlu Özdemir şunları kaydetti: "Bundan iki dönem öncede biz bu memlekette aday olduk. Bugün yine burada olmaktan son derece mutlu olduğumu yeniden belirtmek istiyorum. Bugün burada kimin aday olacağının hiçbir önemi yoktur. Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’in bir sözünü hatırlatmak istiyorum biz gelecek seçimleri değil biz gelecek nesilleri düşünüyoruz. 2015 seçimlerinde aday olurken sıralamayı beklemedim 2018 de aday olurken yine sıralamayı beklemedik. Bugünde beklemiyoruz. Makam beklemiyoruz vatanın bekasını bekliyoruz. Sizlerle birlikte de bunu yapacağız. Hangi siyasi partinin kazanacağının bir önemi yok. Memleketimizin öncülükleri var. Sıkıntıları var bu sıkıntıları dile getirmemiz lazım. Bütün yönetimlerle bu sıkıntıları dile getirmemiz lazım. Deprem yaşadık Erzincan’da Allah korusun olası bir depremde yapı stokumuz yeterli midir? Allah belediye başkanımızdan razı olsun bir kısmını çözdün bundan sonrada ilimizin diğer yerlerinde çözecektir. Bizim arazimizi, bizim tarlamızı, yabancıların değil bizim arazimizi biz ekeceğiz. 14 Mayıs 2023 tarihinde olan seçimlerde şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mesuliyet almak için milletvekili başvurumu yaptım o an itibariyle aday adayıyım’ diye konuştu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!