Mustafa Doğan Anadolu Lisesinden Büyük Başarı
Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK iş birliğinde bu yıl ilk defa düzenlenen Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması'nın ön değerlendirme sonuçları TÜBİTAK tarafından açıklandı.
Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK iş birliğinde bu yıl ilk defa düzenlenen Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması'nın ön değerlendirme sonuçları TÜBİTAK tarafından açıklandı.
26-29 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde final sergisi ve ödül töreni yapılacak olan yarışmaya ilimizden Mustafa Doğan Anadolu Lisesinden iki poster başvurusu ön değerlendirmeyi geçerek final aşamasına davet edildi.
Mustafa Doğan Anadolu Lisesinde eğitim-öğretim gören Ceren Karakoç Muhammet Emin Gömrükçü Zehra Feyza Taştan adlı öğrencilerin hazırlamış oldukları ve danışmanlığını Fizik Öğretmeni Murat AĞBABA'nın yaptığı "Asal Mısın" adlı poster başvurusu, final aşamasında sunum yapmaya ve sergiye davet edildi.
Yine Mustafa Doğan Anadolu Lisesinde eğitim-öğretim gören Melek Bedir, Eylül Denizadlı öğrencilerin hazırlamış oldukları ve danışmanlığını Matematik Öğretmeni İnan DURUKAN'ın yaptığı "Pell Sayılarından Yeni Aile" adlı poster başvurusu, final aşaması sergisine davet edildi.
Benzer Haberler
Kur'an Kursları Arası Bilgi Yarışması
Ekşisu’nun bir farkı daha ortaya çıktı
Minik Öğrencilerden Başkan Aksun'a Ziyaret
Erzincan’da yürütülen projede ikinci yıl başladı
Kur’an’a Geçiş Programı Coşkuyla Gerçekleştirildi
Erzincan Müftülüğünden "Fıtratın Korunması ve Aile" Konulu Konferans
Erzincan’da 4. Hadis-i Şerif Ezber ve Mana Yarışması Gerçekleştirildi
Piri Sami Yurdu’nda 'Aile olmak' semineri