Telefon
WhatsApp
Mobil Trafik Eğitim Tırı Erzincan’da

Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü arasında imzalanan “Mobil Trafik Eğitim Tırı Türkiye Yollarında Eğitim İşbirliği Protokolü” Kapsamında ülke genelinde ilkokul öğrencilerine yönelik trafik eğitimleri verilebilmesi amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğüne ait 2 Nolu Trafik Eğitim Tırı 10-11 Kasım 2021 tarihlerinde Erzincan’da olacak.

Erzincan Belediye Başkanlığı önünde konaklayacak olan Trafik Eğitim Tırında, Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ve Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilkokul 2.,3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik teorik ve uygulamalı eğitimler verilecek.

Eğitime katılan öğrencilere güvenli trafik bilinci oluşturabilmek amacıyla Erzincan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce “Kırmızı Düdük” ve “Trafik Dedektif Kartı” verilmekte ve ayrıca öğrencilere ikramlarda bulunulmakta.

Erzincan Belediye Başkanlığı önünde bulunan TIR’ı ziyaret eden Erzincan Valisi Mehmet Makas, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent öğrenciler ile trafik eğitimi hakkında sohbet ederek, öğrencilere boyama kitabı ve kırmızı düdük gibi çeşitli hediyeler verdiler.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!