Telefon
WhatsApp
Milli Takımın 8 Sporcusu Erzincan'dan

Türkiye Badminton Federasyonu, Polonya'da yapılacak Avrupa Kadın Takım Final Şampiyonasi ve Azerbaycan'da yapılacak Uluslarası puan turnuvasına Erzincan'dan 8 sporcu ve 2 antrenör görevlendirdi.

Daha önce yapılan Türkiye şampiyonalarında Erzincanlı sporcular yaptıkları başarılı performanslarından dolayı milli takįma davet edilmislerdi. Sporcular ortak hedeflerini bu 2 turnuvada da ulkelerini basarili bir sekilde temsil ederek madalyalarla yurda donmek olarak belirledi.
Milli takim hocasi olarak gorevlendirilen Murat SONMEZ ve Ugur ERCETIN, yaptiklari aciklamada kucuk yaslarda aldigimiz sporcularin butun yas gruplarinda milli takima girip, simdi de buyukler A milli takiminda 8 sporcu birden yer almasi bizi gurulandirdi. Su an planimiz sporcularimizi buyukler a milli takiminda da Turkiye'ye yeni basarilar getirmektir. Milli takimimiza secilen sporcularimiz su sporculardan olusmaktadir: Ilayda OZELGUL, Nazli Can INCI, Bengisu ERCETIN, Sare Ece BASSKIN, Yasemen BEKTAS, Cansu ERCETIN, Zehra ERDEM ve Enre SONMEZ. Sporcularimiza kucuk yaslardan itibaren destek veren Erzincan Genclik Spor Il Mudurlugu'ne, Erzincan Milli Egitim Mudurlugu'ne, Sporcularin kulupleri olan Erzincan Il Ozel Idaresi Spor Kulubu'ne ve Erzincan Turk Telekom Spor Kulubu'ne tesekkur ederiz.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!