Telefon
WhatsApp
Milletvekillerinden, Yaşlılar Haftası Mesajı

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Yaşlılar haftası dolasıyla bir mesaj yayımladılar.


AK Parti Erzincan Milletvekilleri mesajlarında: “Yaşlılar Haftası geçmişimiz ile bugünümüz arasında mukaddes bağlar kuran, kültürümüzü gelecek kuşaklara taşımamızı sağlayan yaşlılarımızı hatırlamamız için güzel bir fırsattır. Yaşlılara saygı göstermek ve onları toplumla bütünleştirmek her vatandaşın minnet borcu olmalıdır. Bir gün bizim de yaşlanabileceğimiz, şimdilerde kolaylıkla yapabildiğimiz faaliyetleri bir zaman sonra yardımsız yapamayacağımızı, hatta yardım almadan karşıdan karşıya geçemeyeceğimiz günlerin gelebileceğini düşünürsek yaşlı olmanın ne demek olduğu, yaşlılara hürmet göstermenin ne kadar elzem olduğu anlaşılabilir. Yaşlıların sosyalleşmesi en az gençler kadar önemlidir. Onlar buna önem verir ve ihtiyaç duyarlar.


AK Parti olarak insanı merkeze alan bütüncül bir yaklaşımla yaşlılarımıza yük değil servetimiz olarak bakmakta; onların geçimlerini karşılamalarını, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini amaçlamaktayız. Büyüklerimizi aile ve sosyal hayatımızın içinde, erdem ve deneyim kaynakları olarak görmekte; onlara hürmet ve itibar etmeyi inancımızın ve geleneğimizin temel bir unsuru olarak kabul etmekteyiz. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Genel Başkan vekilimiz ve son Başbakanımız Binali Yıldırım’ın öncülüğünde yaşlılık konusuna hassasiyetle eğilip, büyüklerimiz için devrim niteliğinde politikalar üretmekteyiz. Yaşlılara karışı şiddete dur dedik, yaptığımız kanun değişikliğinde yaşlılara karşı şiddet durumunda verilecek cezalara artırım uygulanıyor. Yaşlılarımızı el üstünde tutuyor, yerel yönetimlerde marka olan partimiz, yaşlı dostu hizmetler veriyor. Ulaşım, yemek, gıda yardımı, sosyal-kültürel alanlarda yenilikçi ve etkin hizmetler sunuyoruz. Ayrıca yerel yönetimlerimizin sunduğu yaşlı dostu çevre düzenlemesi, yaşlı dostu parklar, yaşlı yaşam evleri, huzur evleri, ücretsiz dolaşım, konserler, eğlence aktiviteleri, yaşlılar için ücretsiz tatil imkânları, üniversitelerde yaşlı bakım programı açtık, maaş kuyruklarında çekilen çileye son verdik, yaşlılarımızın talep etme durumunda yaşlılarımızın maaşları evlerinde almalarını sağladık. Yaşlılarımıza evde bakım hizmeti vererek sağlık hizmetlerinin ayaklarına gelmesini sağladık. Evinde ki yaşlısına sahip çıkan kişilere devletimiz tarafından bakım aylığı bağlanmasını sağladık.
Yerel yönetimler konusunda marka olan partimizin yaşlılara verdiği önemi ve huzuru bu şekilde ortaya koymaktadır. Bu politikaları büyüklerimizin de desteğini alarak daha ileriye taşımak ve geliştirmek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Tüm yaşlılarımızın ellerinden öpüyoruz, hastalıklarına şifalar diliyoruz. Haftalarını kutluyoruz” ifadelerini kullandılar.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!