Milletvekillerinden, Gaziler Günü Mesajı
AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladılar.
AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladılar.
Erzincan Milletvekilleri mesajlarında: “19 Eylül Gaziler Günü’nü en içten duygularımızla kutluyor, tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Atalarımız 1071’de Anadolu'nun kapılarını açan, üç kıta yedi düvelde hâkimiyet kurduran, Çanakkale'de ve İstiklal Savaşı'nda tüm yokluk ve imkânsızlıklara rağmen vatanına, bayrağına ve istiklaline sahip çıkan kahramanlardır, biz de o ecdadın torunlarıyız. Ecdadımız, yazdığı destanlar aziz milletimizin hafızasına kazınmış, asla unutulmayacak ve sonsuza kadar yaşayacaktır. Hatıralarınıza sahip çıkmak ve onları yüceltmek de bizim görevimizdir. Bu millet, gazi millettir. Bu vatan, şehitlerin ve gazilerin bizlere emanetidir. Bizler şehitlerimizin, gazilerimizin mirasını layıkıyla gelecek nesillere aktaracağız. Bu toprakları vatan kılan, bugünlere getiren her bir şehide, her bir gaziye, isimleri bilinmeyen tüm kahramanlara şükranlarımızı, minnetlerimizi ifade ediyoruz” dediler.
Benzer Haberler
Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesinden Gönülleri Isıtan Hizmet
Terzi Baba yurdu öğrencilerinden Rehabilitasyon merkezine anlamlı ziyaret
Erzincan Öğrenci Yurdu'nda Aile yılı semineri
Aile yılı için anlamlı film gösterimi
Yurtlig Sporcuları Erzincan’ın doğasında yolculuğa çıktı
Terzi Baba Yurdu'nda hobi bahçesi
Mengücek Gazi Yurdu Öğrencileri 23 Nisan sevinci için miniklerle buluştu
Kış Geri Geldi