Telefon
WhatsApp
Milletvekili Karaman ve Çakır'dan, 183. kuruluş yıl önümü mesajı

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar.

Erzincan Milletvekilleri mesajlarında: " Jandarma Teşkilatımız Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun takdirini kazanmıştır. Jandarma Teşkilatımız kurulduğu günden bu yana, günlük yaşamın her anında, ülkemizin her noktasında, gece gündüz, sıcak soğuk, yağmur çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş ve bundan sonra da olmaya devam edecektir. Büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarını, hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için tebrik ediyoruz.

Milletimizin emniyeti, güvenliği ve huzuru için gece gündüz, yaz-kış demeden çalışan Jandarma teşkilatı yüce Türk milletinin ve Devletimizin en büyük teminatıdır. 14 Haziran 1839 yılında kurulan ve kuruluşunun 183. yılını kutladığımız Jandarma teşkilatına Türk milleti minnettardır. 183 yıldır fedakarca ve kahramanca vatanına ve milletine hizmet eden tarihi şan, şeref ve üstün başarılarla dolu Jandarma teşkilatımızın tüm mensuplarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyoruz" ifadelerini kullandılar.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!