Mahsur Kalan İşçiler Tekne İle Kurtarıldı
Kemaliye ilçesinde yüksek rakımlı köylerde elektrik arızasını giderme çalışması yaparken tipiye yakalanarak 4 saat mahsur kalan elektrik dağıtım şirketi çalışanlarını, Fırat Nehri'ndeki gezi teknesi ile kurtarıldı.
Kemaliye ilçesinde yüksek rakımlı köylerde elektrik arızasını giderme çalışması yaparken tipiye yakalanarak 4 saat mahsur kalan elektrik dağıtım şirketi çalışanlarını, Fırat Nehri'ndeki gezi teknesi ile kurtarıldı.
Elektirik ekipleri, Kemaliye ilçesine bağlı köylerde etkili olan fırtına nedeniyle elektrik arızasının yaşandığı bölgelerde enerji akışını yeniden sağlamak için önceki gün çalışma başlattı. 3 kişilik ekip, aniden bastıran tipiye yakalandı. Araçları kara saplanan ve yolun kapanmasıyla mahsur kalan görevliler, cep telefonu ile yardım çağrısında bulundu. Fırat Nehri'nin aktığı ve dünyanın ikinci büyük kanyonu olan 500 metre yüksekliğindeki Karanlık Kanyon’un tepesinde mahsur kalan ekibe, gezi teknesi bulunan rehber Güven Güldal tarafından yaklaşık 4 saat süren arayış sonunda ulaşıldı. Soğuktan etkilenen 3 kişilik ekip, tekneyle bulundukları yerden alınarak, Kemaliye ilçesine götürüldü.


Benzer Haberler
Erzincan’da Hububat Alım Noktaları Açıklandı
Bakan Tekin, Davut Sulari Halk Eğitim Merkezi'ni Açtı
Üreten Cezaevleri Erzincan’da Fuarı Açıldı
ERZİNCAN’DA YÜZLER GÜLÜYOR: BARAJ VE GÖLETLERDE %100 DOLULUK ORANI!
Yağış ve Sel Nedeniyle Hasar Gören Başbağlar Grup Köy Yolunda Çalışmalar Sürüyor
Tarihi Erzincan Arkeopark Projesi
193 kişilik hacı grubu Erzincan'a Dönüş Yaptı
Dron İle Arkadaşını Ayının Pençesinden Kurtardı