Telefon
WhatsApp
KUDAKA Desteğiyle Erzincan’da Sanayi Sektörü Büyüyor

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın “2022 Yılı Sektörel Yenilikçilik ve İstihdam Finansman Desteği Programı” kapsamında destek almaya hak kazanan ve İnci Viyol A.Ş. tarafından yürütülecek “Yeni Üretim Hattı Yatırımı ile Ürün Çeşidi ve İstihdam Artışı” projesinin finansman desteği sözleşmesi imzalandı.

Toplam destek tutarı 3 milyon TL olan proje kapsamında, ülkemizde viyol sektörünün öncü firmalarından olan İnci Viyol işletmesinde kapaklı viyol imalatına uygun yeni bir hat oluşturulması planlanmaktadır.

Proje kapsamında alınacak modern makine ve ekipmanlar sayesinde ülkemizde sayılı firmalar tarafından üretilen bölgemizde ise üretimi olmayan kapaklı viyol imalatına başlanacaktır. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte bölgede verimlilik ve teknoloji kullanımının arttırılması, maliyetlerin düşürülerek fiyat avantajlarının elde edilmesi, yeni pazarlara ulaşılması ve ürün çeşitliliğinin arttırılması hedeflenmektedir.

İnci Viyol A.Ş, tava viyol üretiminde yakaladığı başarıyı kurulacak modern ve teknolojik üretim hattı ve artan ürün gamı ile ileriye taşıyacak, ülke ekonomisine ve bölge istihdamına olumlu katkılarda bulunacaktır.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!