Telefon
WhatsApp
Kızlarımız Yine Şaşırtmadı

30 Mayıs 3 Haziran 2023 tarihleri arasında Almanya'nın Bonn şehrinde yapılan 54 ülkenin katıldığı Yonex Bonn uluslararası 2023 Badminton Olimpiyat puan kota turnuvasında çift bayanlar kategorisinde Türkiye'yi temsil eden Bengisu Erçetin ve Nazlı Can İnci çifti sırasıyla rakipleri olan .
Hollanda'yı 2-0
Malezya'yı 2-0
İspanya'yı 2-0
Finaldede Chinese Taipei 2-0 Yenerek Turnuvayı hiç bir ülkeye set vermeden şampiyon olarak bitirerek Olimpiyatlara bir adım daha yaklaştılar.
Sporcuların çalıştırıcıları Milli Takım Antrenörleri Murat SÖNMEZ ve Ugğur ERÇETİN Turnuvayla ilgili yaptıkları açıklamada; "Biz ve sporcularımız Olimpiyatlara katılma azmiyle programlı bir şekilde azimle çalışıyoruz tek amacımız Erzincan'ımızdan Olimpiyatlara sporcu kazandırmaktır. Sporcularımızın kulüpleri olan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü ve Hayır sever işadamlarının sponsorluğuyla şu an turnuvalara gidiyoruz. Bilindiği üzere Gençlik Spor Genel müdürlüğümüzce olimpiyat kotası bünyesine alınmalarına rağmen federsyon tarafından hiçbir turnuvaya gönderilmiyorlardı. Bu durum bizi çok üzüyordu. İnşallah bu yanlıştan bir an önce dönülerek sporcularımız daha çok turnuvaya gönderilip Olimpiyat yolu açılır. Bilindiği gibi sporcularımız kulüp ve sponsor desteğiyle gitikleri 5 turnuvada 4 derce alıp 1 turnuvadada 5 ci olmuşlardır" dediler.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!