Kayıp 2 Kişi Bulundu
Doğa yürüyüşü yapan ve bir süre sonra kendilerinden haber alınamayan O.P ve M.A., ekiplerin 10 saatlik çalışması sonucu bulundu.
Doğa yürüyüşü yapan ve bir süre sonra kendilerinden haber alınamayan O.P ve M.A., ekiplerin 10 saatlik çalışması sonucu bulundu.
Erzincan’ın Refahiye ilçesinde doğa yürüyüşü yaparken kaybolan O.P ve M.A., arkadaşlarının olayı 112 Acil Çağrı merkezine haber vermesi sonrası yapılan 10 saatlik çalışma ile bulundu.
Erzincan Refahiye ilçesine bağlı Kadıköy ile Tülüköy deresi arasında doğa yürüyüşü yapan O.P. (35) ile M.A'dan (45) haber alamayan arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kaybolan vatandaşların bulunması için bölgeye jandarma komando timleri, arama kurtarma ve suç araştırma ile AFAD ekipleri sevk edildi.
Arama çalışmalarına başlayan ekiplere, bölgede bulunan vatandaşlar da destek verdi. Yaklaşık 10 saatlik arama çalışmasının ardından kaybolan vatandaşlar ekipler tarafından sabah saatlerinde bulundu. Sağlık kontrolleri yapılan iki kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu tespit edildi


Benzer Haberler
YUTTUKLARI 1 KİLO METAMFETAMİNLE YAKALANDILAR!
Mobilya deposunda korkutan yangın
Erzincan'da Uyuşturucu Operasyonu
Dolandırıcılık Uyarısı
Uyuşturucuya geçit yok
Erzincan'da Korkutan Ev Yangını
Erzincan’da uyuşturucuya geçit yok
Aranan 45 Şahıs Yakalandı