Telefon
WhatsApp
Kayak Sevdası 3 Bin 200 Metreye Çıkardı

Erzincan’da kayak severler engel tanımıyor. Erzincan’ın Ergan Dağı Kayak merkezinde yüksek kesimlerde kar kalınlığının 40 santimi bulması ile kayak severler sezonu açtı.

Doğa sporları tutkunu olan Erzincan Enduro motor ekibi Ergan Dağı zirvesinde kayak yaparak ve Enduro motorları ile motokross yaparak sezonu açtılar.

Erzincan da yüksek kesimler de etkili olan kar yağışı kayak severlerin yüzünü güldürdü.

Erzincan Enduro motor ekibi kayak sevdası yüzünden 3 bin 200 metre yüksekliğe çıkarak kayak yapıp motorları ile tur attılar. Ergan Dağına yağan karı keyfe dönüştürmek isteyen Erzincan Enduro motosiklet ekibi 3 Bin 200 metrelik yükseklikte kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu alanda kayak yaptılar.

Motosiklet ile 3 bin 200 rakıma çıkan ve kayak yapan Canser Atila: “Burası Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi. 3 bin 300 rakımı var. Şuan da 3 bin 200 rakımdayız. Zirve 3 bin 300. Türkiye’de ilk kayağı biz yapıyoruz. Sezonu açıyoruz diyelim. Herkesi Erzincan’a bekliyoruz. İlk karımız yağdı. Erzincan Ergan dağındayız. Dağımız 3 bin 300 rakıma sahip. Şuan 3 bin 200 rakımdayız. Çok ciddi kar var. Sezonun ilk kayağını yapalım istedik. Şehirden dağ da ki karı görünce dayanamadık. Buraya gelmek sıkıntılı o yüzden offroad motorlarımızla geldik. Çok ciddi kar vardı. Bayağı uğraştık. Sonunda geldik. Kayağımızı yaptık. Çok zevkli idi. Erzincan Avrupa’nın 2 uzun kayak merkezi. Herkesi Erzincan Ergan Kayak Merkezine bekliyoruz” dedi.

Motosiklet ile Ergan Dağı Kayak Merkezi zirvesine çıkan Miraç Ay ise, çok eğlendiklerini ifade ederek; “Bugün Erzincan Enduro motor kulübü olarak bir ilki daha gerçekleştirip, belki de Türkiye’de ilk kara ayak basıp ilk kayağını yaptık. Buradan sizlere güzel görüntüler vermeye çalıştık” dedi.

Motosiklet ile zor bir yolculuk yaparak Ergan Dağı zirvesine çıktıklarını söyleyen Atilla Köksal; “3 bin 200 rakımlı Erzincan Ergan Dağına geldik. Gelirken biraz zorlandık. Motosikletle geldik. Bayağı eğlendik. Herşey çok güzeldi. Arkadaşlarla çok güzel bir gün geçirdik” dedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!