Kaldırımlar yenileniyor
Kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor
Kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor
Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nermi Tombul Caddesi’nde eskiyen kaldırımlar andezit taşlar ile döşeniyor.
Erzincan Belediyesi kent genelinde başlattığı çalışmalar ile eskiyen ve yıpranan kaldırımları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler eş zamanlı olarak mahallelerde ve ihtiyaç duyulan caddelerde kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak Nermi Tombul Caddesi’nde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddede 500 metrelik eskiyen kaldırım taşlarını sökülerek yerine andezit taşları döşeniyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Erzincan Belediyesi olarak çalışmalarımız sezon boyunca aralıksız bir şekilde sürecek. Erzincanımızda bozulan yol ve kaldırımların kalmamasını hedefliyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz eş zamanlı olarak şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Benzer Haberler
Tarım sahada survey çalışması yapıyor
Kırsalda Bereket Projesi Erzincan Sonuçları
Buğday Meydanı’ndaki Çalışmalar Bir Haftada Tamamlandı
Arıcılar oğuldan mutlu
Gürcistanlı Nino, Erzincan tarımına renk katıyor
O Artık Erzincanlı
Bakan Bayraktar, Erzincan'da
Tarım Müdürlüğünün Erzincan’da Cuma Buluşmasına yoğun ilgi