Telefon
WhatsApp
Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar.

Şireci ve Bulut mesajlarında: "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin önemli bir parçası olarak, Devletimizin bekası, milletimizin refahı için Emniyet Teşkilatımızla birlikte toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız.

Jandarma Teşkilatı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması ve ülkemizde düzenin sağlanması gibi önemli görevleri, üstün hizmet anlayışıyla, başarıyla yerine getirmektedir. Yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı, “Önce insan” diyerek ve “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışına sahip olarak, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir.

Ülkemizin her yanında olduğu gibi, ilimizde de bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakârlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Milletimizle dayanışma içinde hizmet etmekte olan Jandarma Teşkilatımızın kararlı ve özverili çalışmaları için tebrik ediyor, kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Jandarma Teşkilatı personeline bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!