İsveç'te Kur'an-ı Kerim Yakılması Protesto Edildi
Erzincan Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından Camii Kebir Camii’nde öğlen namazının ardından düzenlenen basın açıklaması ile İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılması protesto edildi.
Namazın ardından cami önünde toplanan vatandaşlar adına açıklama yapan Erzincan Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Emrah Kardeş, "İslam'ın kutsal değerlerine saldırmaktan çekinmeyen terörist sevici batı dünyası ve destekçileri bilmelidir ki, Türkiye size asla geçit vermeyecek, dinine ve değerlerine kıyamete kadar sahip çıkacaktır." dedi.
Kur'an-ı Kerim’in yakılmasını protesto için düzenlenen basın açıklamasına Vali Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, STK Başkanları ve vatandaşları katıldı.
Benzer Haberler
Bağcılar yaban arılarına karşı savaşıyor
Yaylalarının Masum Çiçekleri
Erzincan’da besicilerin sorunları görüşüldü
Öğretmen ağlayarak anlattı, Vali duyarsız kalmadı
Turnaçayırı Barajı bölgeye hayat verecek
Erzincan’da müdürlerle başkanlar bir araya geldi
Erzincan’da 2400 metrede üretim sürüyor
Erzincan’da kuru fasulyede harman zamanı