Telefon
WhatsApp
İl Millî Eğitim Danışma Komisyonu Sene Sonu Toplantısı

Millî Eğitim Bakanlığı İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Yönetmeliğinin 24. maddesi gereğince; eğitim öğretim hizmetlerinin il düzeyinde karşılaşılan sorunları hakkında, milli eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda çözüm önerilerinin hazırlanması için İl Millî Eğitim Müdür V. Murat Demir başkanlığında Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı, müdürlüğümüz yöneticileri, sendika ve oda yetkilileri, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerimizin katılımıyla 07.06.2023 Çarşamba günü saat 09.30'da Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü (BİLSEM) toplantı salonunda “İl Millî Eğitim Danışma Komisyonu Sene Sonu Toplantısı” yapıldı.

Toplantı İl Millî Eğitim Müdür V. Murat Demir’in gündem maddeleri doğrultusunda ildeki eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili değerlendirmesi ve il genelinde devam eden, yapılması planlanan projelerin sunumu ile devam etti.

Yapılan toplantıda mevcut durum analizi, başarılı olduğumuz alanlar, iyileştirme yapılması gereken alanlar, eğitim ve öğretim hizmetlerinin il düzeyinde sürdürülmesinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!