Telefon
WhatsApp
İl Genel Meclis Başkanı Şireci'den, 23 Nisan Mesajı

Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şireci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şirketi, geleceğin umudu çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Şireci mesajında: “23 Nisan; “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” denilerek bağımsızlık ateşinin yakıldığı, birlik-beraberlik ruhuyla vatan topraklarının kurtarıldığı, aziz milletimizin tarihinde dönüm noktası olan çok özel bir gündür.

Milli egemenliğin tesciliyle bugünü çocuklarımıza hediye eden Yüce Meclisimiz, vatan, millet ve bayrak sevgisiyle dökülen kanların, çekilen çilelerin simgesi olmuştur.

Yavrularımıza armağan edilen bu özel günde, 23 Nisan 1920 ruhunun her zaman yaşatılacağı, ümit, barış, huzur ve kardeşlik dolu güzel bir dünya kurma ülküsü her zaman taptaze kalacaktır.

Bu inanç ve duygularla “23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutluyor, bizlere bağımsız ve yaşanacak bir vatan bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere 1. Meclisimizin fedakâr mensuplarını, İstiklal Mücadelesinin isimsiz tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, değerli yavrularımızın gözlerindeki ışıltının ve neşelerinin eksilmemesi dileklerimle saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!