Telefon
WhatsApp
İki farklı noktada çıkan yangın korkuttu

Erzincan’da tren garında bulunan lojmanlarda ve Geçit Mahallesi Cemal Gürsel Caddesinde bulunan bir arazide çıkan yangınlar paniğe neden oldu. İki ayrı bölgede çıkan yangına müdahale eden Erzincan Belediyesi itfaiye ekipleri yangınları büyümeden söndürdü.

İlk yangın Erzincan Tren Garı yerleşkesinde bulunan ve tadilattaki lojmanın çatısında meydana geldi. Çarşı Mahallesinde meydana gelen olayda, Erzincan Tren Garında bulunan ve boş tadilatta olan lojmanın çatısından alevler yükseldi. Sıcak havanında etkisiyle alevler tamamen çatıyı sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Olayda çatı tamamen yanarken maddi hasar oluştu.

İkinci yangın ise Geçit Mahallesi Cemal Gürsel Caddesinde bulunan bir arazide meydana geldi. Çevresinde ekili arazilerinde bunduğu boş arazide çıkan yangın Erzincan Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile çevrede ki ekili arazilere sirayet etmeden söndürüldü. Aynı gün içerisinde meydana gelen her iki yangında da can kaybı yaşanmadı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!