İftar buluşmaları gençlik merkezlerinde başladı
Erzincan Müftülüğü Gençlik Hizmetleri il koordinatörlüğünün Ramazan ayı faaliyetlerinden biri olan "iftar buluşmaları" gençlik merkezlerinde başladı.
Erzincan Müftülüğü Gençlik Hizmetleri il koordinatörlüğünün Ramazan ayı faaliyetlerinden biri olan "iftar buluşmaları" gençlik merkezlerinde başladı.
Gülabibey Gençlik Merkezi'nin inşa edildiği 2019 yılından bu yana bir gelenek haline gelen ve bugüne dek binlerce öğrenci için kurulan sofralar, bütün bereketi ile devam ediyor. İftar saatinde gençlik merkezinde buluşan üniversite öğrencileri, gençlik merkezi görevlilerinin rehberliğinde çeşitli sosyal ve manevi faaliyetler akabinde, yer sofrasında bir araya geldiler.
İftar buluşmasından sonra teravih namazı için Terzibaba camiine giden öğrenciler, il müftüsü Muharrem Gül ile de selamlaşıp hasbihal ettiler.
Yapılan bu tarz faliyetlerden çok memnun olan gençler, açtıkları sofralardan dolayı Erzincan'lı hayırseverlere, fedakârca hizmetlerinden dolayı gençlik hizmetleri çalışanlarına ve gençlik adına yapılan tüm faaliyetlerden dolayı il müftüsünün şahsında Erzincan İl müftülüğüne teşekkürlerini ifade ettiler.


Benzer Haberler
Cumhuriyet Bayramı Erzincan’da coşkuyla kutlandı
Yağmurda yere düşen bayrakları katlayıp aldı
Cumhuriyet Bayramı ve Kemaliye ilçesine isminin verilişini 220 Km hızla uçarak kutladılar
Başkan Aksun’dan, Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Vali Aydoğdu’dan “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Kutlama Mesajı
Tanoğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
Ergan Dağı Kayak Merkezinde İnceleme
Anagold Madencilik İliçli muhtarlarla buluştu