Hayvan Üreticilerine Destek Ödemesi
AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, 31 Mart itibariyle 4 bin 487 hayvan üreticisine 15 Milyon 370 Bin 449 TL destek ödemesinin yapılacağının müjdesini verdiler.
AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, 31 Mart itibariyle 4 bin 487 hayvan üreticisine 15 Milyon 370 Bin 449 TL destek ödemesinin yapılacağının müjdesini verdiler.
Erzincan Milletvekilleri yaptıkları açıklamada: " 4 Bin 487 üreticimizin 34 Bin 023 adet buzağısı için 15 Milyon 370 Bin 449 TL buzağı desteği hesaplarına yatıyor. 31 Mart 2023 tarihinde saat 18.00 itibariyle üreticilerimizin hesaplarına aktarılacak. Üreticilerimize hayırlı olsun. Devletimiz bugüne kadar olduğu gibi bugünde çiftçinin üreticinin yanındadır. Tüm bu destekler için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım'a, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Vahit Kirişçi'ye, Erzincan Valimiz Sayın Mehmet Makas'a, Tarım İl Müdürümüz Murat Şahin'e çiftçilerimiz ve üreticilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Erzincan için gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Erzincanlı hemşehrilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, hayırlı Ramazanlar diliyoruz" ifadelerini kullandılar.
Benzer Haberler
19 aydır kapalı olan Anagold Altın Madeni için halk ayakta
O ürüne yatırım sürüyor
Şili, Kaliforniya, Jalapone… Hepsi Erzincan’da
1 milyon 100 bin adet dikti, günde 80 kişi çalıştırıyor
Tarım sektörü Erzincan ekonomisinin lokomotifi olmaya devam edecek
Erzincanlı yetiştiriciler ilk hayvanları teslim aldı, bir haftada +2 oldu
Silajlık Mısır, Son Yıllarda Çiftçilerin Gözdesi Olmaya Devam Ediyor
Tercan’da kafeslerde balık üretimi sürüyor