Günay'dan, Teşekkür
Erzincan'da yapılan seçimler sonrası yeniden Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına seçilen Faruk Günay, tüm üyelerine teşekkür etti.
Erzincan'da yapılan seçimler sonrası yeniden Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına seçilen Faruk Günay, tüm üyelerine teşekkür etti.
Erzincan İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından 22.03.2022 günü yapılan seçimler sonrasında başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Yaşar Faruk Günay basın açıklaması yaparak üyelerine teşekkür etti.
Erzincan İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin (DSYB) 5. Olağan Genel Kurulu sonucu kazanan mevcut başkan Yaşar Faruk Günay birlik üyelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek bir basın açıklamasında bulundu. Erzincan DSYB binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Günay, "Bilindiği üzere 5. olağan genel kurulumuzu hayırlısıyla yaptık. Tekrar birlik üyelerimiz, çiftçilerimiz tercihlerini yaptılar. Emek veren insanların haklarını geri verdiler. Bu seçim sonuçlarında da çiftçilerimiz sağ duyulu hareket ettikleri için kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Bu seçimde bize oy veren vermeyen herkesin birliğiyiz. Bizleri onurlandırdılar. Herkese çok teşekkür ediyorum. bundan sonra da projelerimiz ve üyelerimiz için çalışmalarımız aralıksız sürecek. Bundan sonra yapmak istediğiniz çalışmalarımız bulunuyor. Birincisi süt soğutma tanklarımız var, toprak analiz laboratuvarımız var, projesi bitmiş olan en önemlisi kesimhane projemiz bulunuyor. Bunu da bu yıl İnşallah başlayacağız ve bitireceğiz de. Bununla birlikte de bir idari binamız var. Yine ilçelerimizde suni tohumlama ücretsiz sürmekte olup çiftçilerimizden 8 - 14 ay üzerinde diş hayvanları alıp yeni çiftliğimize ekleyeceğiz oradan satacağız. Hayvanları çıkan çiftçilerimize bir an evvel buradan hayvanlarını alarak haftaya da satışlarımız başlayacak. Elimizden geldiği kadar en iyi hizmeti vermek için ekibimle birlikte yönetim ile birlikte çalışmalarımız sürecektir." dedi.
Ayrıca devam eden ve hedefledikleri projelerden bahseden Günay, çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.
Benzer Haberler
Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesinden Gönülleri Isıtan Hizmet
Terzi Baba yurdu öğrencilerinden Rehabilitasyon merkezine anlamlı ziyaret
Erzincan Öğrenci Yurdu'nda Aile yılı semineri
Aile yılı için anlamlı film gösterimi
Yurtlig Sporcuları Erzincan’ın doğasında yolculuğa çıktı
Terzi Baba Yurdu'nda hobi bahçesi
Mengücek Gazi Yurdu Öğrencileri 23 Nisan sevinci için miniklerle buluştu
Kış Geri Geldi