Gizli Tanıklara Ceza Yağdı
Ergenekon davasında beraat kararının çıkmasının ardından açılan dava sonunda gizli tanıklar hakkında açılan dava da gizli tanıklara ceza yağdı.
Ergenekon davasında beraat_x000D_ kararının çıkmasının ardından açılan dava sonunda gizli tanıklar hakkında_x000D_ açılan dava da gizli tanıklara ceza yağdı.
_x000D_ _x000D_Erzincan Ağır Ceza Mahkemesi,_x000D_ davanın gizli tanıklarından Munzur kod adlı S. Z.'e 23 yıl hapis verirken Hazar_x000D_ kod adlı A. K. ise 6 yıl 5 ay hapse mahkum edildi.
Erzincan’da aralarında dönemin_x000D_ başsavcısı İlhan Cihaner ile 3. Ordu Komutanı Saldıray Berk’in de olduğu çok_x000D_ sayıda kamu görevlisine karşı gerçekleştirilen Ergenekon davasında beraat_x000D_ kararının çıkmasının ardından açılan dava sonunda gizli tanıklara ceza yağdı. _x000D_ Erzincan Ağır Ceza Mahkemesi, davanın gizli tanıklarından Munzur kod adlı S. Z.'e_x000D_ 23 yıl hapis verirken Hazar kod adlı A. K. ise 6 yıl 5 ay hapse mahkum edildi. Erzincan'daki_x000D_ Ergenekon soruşturmasının bir kumpas sonucu açıldığı iddialarının ardından_x000D_ açılan dava sonuçlandı. Erzincan Ağır Ceza Mahkemesi gizli tanık Munzur’u_x000D_ "örgüt üyesi olmak, hürriyetten alıkoymak ve yalancı tanıklık"_x000D_ suçlarından toplam 23 yıl hapse mahkum etti. Mahkeme diğer sanık A. K'ya_x000D_ ise 6 yıl 5 ay hapis cezası verdi.
_x000D_ _x000D_
Benzer Haberler
Erzincanlı yetiştiricilere özel hayvancılık eğitimi
Ayet ve Hadis Ezberleme Yarışması
Erzincan’da tarım teşkilatları koordineli çalışıyor
Karaman’dan, Refahiye Ziyareti
POMEM’de Mezuniyet Coşkusu
Hıdır Abdal Sultan'ı Anma ve Birlik Cemi
Haziran Ayında Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda 23.902 Yolcuya Hizmet Verildi
Erzincan’da hasatla birlikte denetimler başladı