Telefon
WhatsApp
Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonası İçin İspanya'ya Gidiyor

Erzincanlı Milli sporcular 21-24 Eylül 2022 Tarihleri arasında İspanya'nın Blanca Dona şehrinde yapılacak olan U 15 Avrupa Badminton Şampiyonasında Erzincan'ı ve Türkiye'yi temsil edecekler.

Daha önce Ankara' da yapılan Milli takım seçmesinde 1. ci olarak Milli Takım kadrosuna  girmeyi başaran Erzincanlı Milli sporcular Aleyna KORKUT, Nisanur ÇİMEN ve Gökay GÖL, 21-24 Eylül 2022 Tarihleri arasında İspanya'nın Blanca Dona şehrinde yapılacak olan U 15 Avrupa Badminton Şampiyonasında ülkemizi temsil edip madalya kazanabilmek için mücadele edecekler.

Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Milli Takım Antrenörleri Murad SÖNMEZ ve Uğur ERÇETİN tarafından çalıştırılan Milli sporcular İspanya'da madalyalar kazanmak için ter dökeceklerini söyleken, yarışmayla ilgili bilgi veren Erzincanlı Milli Takım Antrenörleri Murad SÖNMEZ ve Uğur ERÇETİN, Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün, Erzincan Türk Telekom Spor kulübü ve Erzincan  İl Özel İdaresi Spor kulüplerinin destekleriyle  sporcularımızı günde 7 saat çalışarak en iyi şekilde Avrupa Şampiyonasına hazırlamaya çalıştık. Sporcularımızda Allah'ın izniyle en iyi şekilde ülkemizi temsil edip madalyalar kazanarak Türkiye'ye dönecekler inşallah" dediler.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!