Telefon
WhatsApp
Erzincanlı Öğrenciler Erasmus+ Tecrübesi Yaşadı
Kurum ve kuruluşlara Erasmus Programına uzun süreli olarak katılabilme ve hareketlilik faaliyetleri için düzenli olarak hibe desteği alabilme fırsatı sunan Erasmus+ Akreditasyonu kapsamında Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Okul Eğitimi alanında planlanan kurs ve eğitim, öğrenci gruplarının hareketliliği ve iş başı izleme gibi hareketlilik faaliyetleri tamamlandı.
Bu faaliyetlerden sonuncusu olan Öğrenci Gruplarının Hareketliliği ve İş Başı İzleme faaliyetleri 31.10.2022 ve 04.11.2022 tarihleri arasında Makedonya’nın Üsküp şehrinde 18 öğrenci ve 7 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirildi.
Faaliyete katılan öğrenciler ev sahibi olan SETUGS Mihajlo Pupin isimli okulda Web Tabanlı Öğrenmeyi ve Materyalleri Gözlemleme, Web Araçları İçerikli Grup Çalışması, Tasarım Araçlarıyla Poster Hazırlama gibi etkinlikleri akranlarıyla birlikte yaptılar. Öğrenciler aynı zamanda yabancı dili doğal ortamında kullanma fırsatı bularak bu becerilerini geliştirdi.
Bunun yanı sıra aynı okulda gerçekleştirilen İş Başı İzleme faaliyeti kapsamında hareketliliğe katılan öğretmen okuldaki Web tabanlı öğrenmeyi ve materyalleri gözlemleme, öğrenciler ve öğrenme üzerindeki etkisini değerlendirme fırsatı buldu.
Grub okul faaliyetlerinin yanı sıra Üsküp Büyükelçiliği’ne de ziyarette bulundu. Yapılan kültürel faaliyetlerle hem öğrencilere hem de öğretmenlere yeni bir kültürü keşfetme, Türk kültürüyle benzer yönlerini ve farklı yönlerini görebilme imkanı sağlandı.
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!