Erzincan Protokolü ve İş İnsanı Hamdi Ulukaya Ergan Dağı’nda Bir Araya Geldi: "Birlik ve Beraberlik" Vurgusu
Erzincanspor yönetimi tarafından Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde düzenlenen "Birlik ve Beraberlik Programı", Erzincan protokolünü ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.
Erzincanspor yönetimi tarafından Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde düzenlenen "Birlik ve Beraberlik Programı", Erzincan protokolünü ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.
Programa; Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Mustafa Sarıgül, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincanspor Kulübü Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, il protokolü ve dünyaca ünlü Erzincanlı iş insanı Chobani’nin kurucusu Hamdi Ulukaya katıldı.
"Üretim ve İstihdamla Göçü Durduracağız"
Programda konuşan Vali Hamza Aydoğdu, Erzincan’ın ve Erzincanlıların her şeyin en iyisini hak ettiğini vurguladı. Kentin geçmişte nitelikli göç verdiğine dikkat çeken Vali Aydoğdu, kalkınmanın formülünü şu sözlerle özetledi: "Eğer bir yerde üretim olursa orada istihdam olur. Üretim ve istihdamın olduğu yerde göç durur, hatta oraya nitelikli iş gücü gelir. Kentin sosyolojisi değişir, eğitim niteliği artar ve insanların hayata bakış açısı gelişir. Erzincan, tarih boyunca bunları en çok hak eden illerden birisi."
Hamdi Ulukaya'ya Teşekkür
İş insanı Hamdi Ulukaya’nın memleketine dönerek Erzincanspor’a destek olmasının ve gençlere umut aşılamasının çok değerli olduğunu belirten Vali Aydoğdu, hayatta kalıcı olan tek şeyin insanlara değer vermek ve iyilik yapmak olduğunu ifade etti. Ulukaya'nın şehre sunduğu katkıların Erzincanlılar tarafından asla unutulmayacağını dile getirerek, kendisine tüm şehir adına teşekkürlerini iletti.
Birlik ve Beraberlik Mesajı
Konuşmasının sonunda kentteki mevcut birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun daha da pekişmesini dileyen Vali Hamza Aydoğdu; organizasyonu düzenleyen Erzincanspor Kulübü Başkanı Alaattin Yavuz Güneş ve yönetim ekibine teşekkür etti. Vali Aydoğdu, başta Hamdi Ulukaya olmak üzere Erzincan’a değer katan, emek veren ve katkı sunan tüm katılımcılara şükranlarını sunarak konuşmasını noktaladı.


Benzer Haberler
Erzincan’ın İlçelerine Sağlık Yatırımı Müjdesi: 40 Dairelik Lojman Projesi Onaylandı
Erzincan Protokolü ve İş İnsanı Hamdi Ulukaya Ergan Dağı’nda Bir Araya Geldi: "Birlik ve Beraberlik" Vurgusu
Tan, Ulalar Cemevi’nde Düzenlenen Muharrem Ayı Programına Katıldı
Özdemir, TİMBİR Yönetim Kurulu’na Yeniden Seçildi
Vali Hamza Aydoğdu, Cemevi’ndeki Oruç Açma Programında Vatandaşlarla Buluştu
Başkan Ahmet Tanoğlu Geçit Cemevi’nde İftar Programına Katıldı
Erzincan’da Hububat Alım Noktaları Açıklandı
Bakan Tekin, Davut Sulari Halk Eğitim Merkezi'ni Açtı