Erzincan Emniyetinden Sokak Satıcılarına Operasyon
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon ile sokak satıcılarına göz açtırılmıyor.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon ile sokak satıcılarına göz açtırılmıyor.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda;
A.T. isimli şahıstan 5,35 gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup yapılan çalışmalarda uyuşturucu maddeyi satan şahısların S.C., S.C. isimli şahısların olduğu tespit edilmiş,
Yapılan ikamet aramasında S.C. isimli şahıstan 53,91 gram Esrar maddesi, S.C. isimli diğer şahıstan ise 325,67gram Esrar maddesi ve 1 adet Kurusıkı Tabanca ele geçirilmiştir.
S.C., S.C.isimli şahıslara “ Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ” suçundan, A.T. isimli şahısa ise “ Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak” suçundan işlem yapıldı.
Benzer Haberler
2 yolcunun midesinden toplam 780,69 dram eroin maddesi çıktı
6 bin 335 adet sentetik ecza malzemesi ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı
Bebek içerisinden uyuşturucu çıktı
Refahiye’de çıkan örtü yangını korkuttu
Bir Kişiyi Öldürüp Bir Kişiyi Yaralayan Şahıs Yakalandı
Erzincan'da kaza 3 ölü 6 yaralı
643 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi
Kaçak tütün ve çok sayıda dolu makaron ele geçirildi