Telefon
WhatsApp
Erzincan düzenlenen operasyonda 6 kişi tutuklandı

Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan MAHZEN-(9) Operasyonu kapsamında Erzincan’da gerçekleştirilen operasyonda 6 kişi tutuklanırken 3 kişi hakkında adli işlem devam ediyor. Şahısların evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise tabanca, bıçak, fişek gibi malzemeler ele geçirildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan MAHZEN-(9) Operasyonu kapsamında; 'Suç İşlemek Amacı ile Örgüt Kurmak (TCK/220)' suçundan başlatılan projeli çalışma ile teknik ve fiziki takip çalışmaları neticesinde il genelinde hiyerarşik bir yapı içerisinde 11 olaya karıştıkları

tespit edilen suç örgütüne yönelik, 48 personel ve 6 Özel Harekat unsurunun katılımıyla; 12 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmiş olup, Örgüt Lideri N.K. ile T.Ö., H.K., S.K., İ.K., İ.P., Y.T., M.E. ve İ.S. isimli 9 şüpheli şahıs yakalandı.

Şüpheli şahısların evlerinde ve işyerlerinde yapılan aramada;

 3 Adet Ruhsatsız Tabanca, Şarjör ve 58 Adet Fişek, 9 Adet Av Tüfeği Kartuşu, 1 Adet “Sallama” Tabir Edilen Bıçak, 8 Adet Farklı Şahıslar Adına Düzenlenmiş Senet, 1 Adet Farklı Şahıslar Adına Düzenlenmiş Araç Satış Sözleşmesi, 1 Adet Farklı Şahıslar Adına Düzenlenmiş Mutabakat Evrakı, Suçtan Elde Edildiği Değerlendirilen 13.120TL Nakit Para ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce adli makamlara sevk edilen 9 şüpheliden, Örgüt Lideri N. K.nın da içinde bulunduğu (6) Şüpheli Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma(TCK/220),Tefecilik(TCK/241), Nitelikli Yağma, 6136 SKM, Suçlarından tutuklanarak Erzincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilirken, 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlemler, adli makamlarca devam ettiriliyor.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!