Telefon
WhatsApp
Erzincan’da U12, U14 ve U16 eleme yarışmaları başladı

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı Alp Disiplini U12, U14 ve U16 eleme yarışmaları Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezinde başladı.
Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Alp Disiplini Türkiye eleme yarışları Erzincan’da yapılıyor. Erzincan
’da düzenlenen yarışmalara U12, U14 ve U16 kategorisinde 26 ilden 403 sporcu katılıyor. 2 gün sürecek olan yarışmalarda dereceye giren sporcular liglere katılmaya hak kazanacak.
Türkiye Kayak Federasyonunca düzenlenen Alp disiplini eleme yarışları Erzincan´da Ergan Dağı Kayak Merkezinde başladı.
Türkiye Kayak Federasyonunca düzenlenen Alp disiplini eleme yarışlarında 26 ilden katılan 403 sporcu, ilk günde slalom yarışlarında kıyasıya mücadele etti.
Kız ve erkeklerde yapılan U12, U14, U16 kategorilerinde yapılan yarışmalarda sporcular dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti.

Yarışmaya katılan sporcu Eslem Hüda Özkan: “Yaklaşık bir buçuk senedir hazırlandığımız yarışlar bugün yapıldı. Çok güzel bir yarıştı. Ben çok eğlendim. Eğer derece aldıysam çok mutlu olurum. Almadıysam da canım sağ olsun derim” dedi.

Kayak sporcusu İlayda Reyyan Koşan: “Uzun zamandır hazırlık yaptığımız yarışlar bugün oldu. Eğlendik. Güzeldi. İnşallah derece bekliyoruz” dedi

Türkiye Kayak Federasyonu Erzincan İl Temsilcisi Bülent Demirel, ise Türkiye genelinde büyük bir organizasyona imza attıklarını ifade ederek; “Ergan Dağı bu sene yarış hanesine iki tanesini daha ekledi. Bir tanesini geçen hafta yaptık. U18 ve büyükler Alp Disiplini slalom ve GS yarışı. Bir diğeri ki bu hemen hemen Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından biri U12, U14, U16 yaş guruplarının Türkiye elemelerini yapıyoruz. Yaklaşık 400 sporcumuz şuan Erzincan’da. teknik heyet antrenörler ve idari gurup olmak üzere 550 kişiyi Erzincan’da misafir ediyoruz. Gelen misafirlerimiz Ergan Dağından çok memnun. Yarış hanemize dediğimiz gibi iki tane daha yarış ekledik. Yaklaşık 10 tane Türkiye çapında yarış yapmış olduk. Bugün U12, U14, U16 yarışlarının slalom dediğimiz kısmını yaptık. Yarın GS dediğimiz uzun slalom yarışları yapılacak. Yarından öğlenden sonra dereceye giren sporcularımıza ödül töreni ile madalyalarını vereceğiz. Burada dereceye giren sporcularımızda Türkiye liglerinde yarışmayı hak edecek” dedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!