Telefon
WhatsApp
Erzincan’da “TEDx Ergan” Etkinliği.
Erzincan’da düzenlenen TEDx Ergan etkinliğinde alanında uzman isimler, Türkiye Cumhuriyeti Son Başbakan'ı Binali Yıldırım’ında katılımı ile öğrencilerle ve Erzincanlılarla bir araya geldiler.
Türkiye'nin önde gelen iş adamları, girişimcileri, bürokratları ve alanında uzman konuşmacıların olduğu ve Erzincan'ın ilk TEDx etkinliği olan TEDx Ergan etkinliğinde konuşmacılar farklı konu başlıklarında Erzincanlılarla ve öğrencilerle bir araya geldiler.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyük Kasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen TEDx Ergan etkinliğinde, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu selamlama konuşması yaptılar.
 
Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Son Başbakan'ı Sn. Binali Yıldırım ise yaptığı konuşmasında teknolojik gelişmelerden bahsederek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
3 Panel şeklinde gerçekleşen TEDx Ergan etkinliğinde; bürokratlar, iş adamları, girişimciler, şirket CEO ve yetkilileri, vakıf ve kooperatif yetkilileri konuşmacı olarak yer aldılar.
Programa katılan konuşmacılar tarafından; Yapay Zekâ, Zamanın Ruhu; Markalaşmak, Geleceğin Liderleri: Tecrübenin Bilge Eli, Gençliğin Canlı Ruhu, Kuşaklar Arası Liderlik Değişimi, Güvenli Limanlardan Çıkmak: Bir Denizcinin İnovasyon Rotası, Rüzgâra Yelken Açan Başarıya Demir Atar, Girişimcilik-Sağlık, X&Y Kuşağında ki Bağlantı, Geleceği Şekillendiren Anlar, Hünerli Eller Kadın Kooperatifi: Toplumsal Dönüşümün İnşasında Kadın Gücü, Ufuk Çizgisinin Ötesinde Sizin Sınırınız Neresi?. Başlıkları altında bilgi, deneyim ve tecrübelerini paylaştılar.
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!