Erzincan’da 30 Ağustos Coşkusu
Erzincan’da 30 Ağustos Coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96._x000D_ yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, Türkiye genelinde olduğu gibi_x000D_ Erzincan’da da büyük bir coşku içerisinde kutlandı.
Erzincan’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları,_x000D_ sabah 09.30’da belediye binası önündeki Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla_x000D_ başladı. Valilik, Garnizon Komutanlığı, Erzincan Belediyesi’nin anıta çelenk_x000D_ sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Zafer Bayramı kutlamaları, belediye binası_x000D_ önündeki çelenk sunma töreni ardından Erzincan Valiliği’nde devam etti._x000D_ Erzincan Valiliği’nde kutlamaların kabulünün ardından tören, saat 10.30’da Ordu_x000D_ Caddesi’nde düzenlenen programla devam etti. Törene; Erzincan Valisi Ali Arslantaş,_x000D_ 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Erzincan_x000D_ Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar_x000D_ katıldı.
Protokol üyelerinin halkı selamlamasının_x000D_ ardından geçit töreni yapıldı. Tören sırasında vatandaşlar, muharip gaziler ve_x000D_ askeri coşku ile alkışladı. Törene katılan askerler tören geçişi sırasında_x000D_ ‘Vatan sana canım feda’, ‘Ne mutlu Türküm diyene’, ‘Şehitler ölmez vatan_x000D_ bölünmez’, ‘Her Türk asker doğar’ diyerek yürüyüş yaptılar.
_x000D_ _x000D_
Benzer Haberler
Salih Baba yurdunda öğrenciler için hobi bahçesi kuruldu
İliç Raporu TBMM Başkanına sunuldu
Kız kardeşi istedi, Vali talimat verdi, O Asker oldu
Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesinden Gönülleri Isıtan Hizmet
Terzi Baba yurdu öğrencilerinden Rehabilitasyon merkezine anlamlı ziyaret
Erzincan Öğrenci Yurdu'nda Aile yılı semineri
Aile yılı için anlamlı film gösterimi
Yurtlig Sporcuları Erzincan’ın doğasında yolculuğa çıktı