Telefon
WhatsApp
ERSİAD Yönetim Kurulundan, EBYÜ’ye Ziyaret

Erzincanlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ERSİAD) Başkanı Saim Bahadır ve ERSİAD üyeleri Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesini ziyaret ettiler.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörlük Toplantı Salonu’nda ERSİAD  üyeleri ile bir araya gelen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında  bilgi verdi. ERSİAD üyeleri ile bir süre sohbet eden Rektör Levent: “Kuruluşunda belirlenen hedeflerinin birçoğunu gerçekleştiren Üniversitemiz, bugün gelinen noktada büyüme planlarının önünde ilerlemektedir. Araştırma odaklı bir Üniversite olmak hedeflerimizin en başında gelmektedir. Bu amacın gereği olarak üniversitemizde devraldığımız görev bayrağını daha ileriye ve yükseğe taşımak için var gücümüzle çalışmanın gayreti içerisindeyiz.

Bizler paydaşlarımızın güçlerinden destek alırız, bunlardan biri de ERSİAD’tır. Üniversitemizin kuruluşundan bu zamana kadar her konuda destek olan ve bizlerin hep yanında var olan ERSİAD Başkanı Sayın Saim Bahadır ve üyelerine üniversitemizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ERSİAD Başkanı Saim Bahadır da Üniversite ile işbirliği içinde olmaktan duydukları memnuniyeti ve gururu dile getirerek, “can Erzincan’ımıza ve Erzincan’ımızın güzide bir kurumu Erzincan Binali Yıldırım Üniversitemize olan birlikteliğimizi artırarak devam ettirmek niyetindeyiz” dedi.

Ziyaret hediye takdimi ile son buldu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!