Empati derneğinden örnek davranış
Sosyal sorumluluk ve Empati Derneği ile özel bir rehabilitasyon merkezi ortaklığında zihinsel engelli çocuklara iftar programı düzenlendi.
Sosyal sorumluluk ve Empati Derneği ile özel bir_x000D_ rehabilitasyon merkezi ortaklığında zihinsel engelli çocuklara iftar programı_x000D_ düzenlendi. Dernek ve kurum yörecileriyle bir arada çocuklar iftar yaptı.
_x000D_ _x000D_Özel bir işletmede iftar programı için bir araya_x000D_ gelen Empati Derneği ve rehabilitasyon_x000D_ görevlileri engelli çocuklarla iftarlarını açıp sohbet havasında güzel vakit_x000D_ geçirdiler. Empati Derneğinin 5 defa düzenlediği iftar programına 15 çocuğa_x000D_ iftar verilerek hediye yardımında da bulunuldu.
_x000D_ _x000D_Empati Dernek Başkanı Züleyha Turan, bugün burada 15_x000D_ öğrencimizle bir araya gelerek iftar yapıp onlara hediyelerini verip_x000D_ çocuklarımızı mutlu etmenin sevincini yaşıyoruz diyerek konuşmasına devam_x000D_ ederek; ‘’Empati Derneği çocuklarımızla bir orada olmak için iftar programı_x000D_ düzenledik. Özel bir rehabilitasyon merkeziyle bir çalışma başlattık._x000D_ Çocuklarımızla güzel etkinliklerimize devam ediyoruz. Bu bizim bu Ramazanda_x000D_ beşinci etkinliğimiz. Çevremizdeki birçok engellilerle buluşarak yaptık. Bu_x000D_ yemek programında da bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
_x000D_ _x000D_Programın sonunda iftara katılan çocuklara hediyeler_x000D_
verilerek yemek programı sonlandırıldı.
Benzer Haberler
Erzincan’da kurtlar kuzuları telef etti
Engelli bireylere yönelik yamaç paraşütü eğitimi ve atv araçlar ile tur düzenlendi
Erzincanlı Profesör, kazlarla biyolojik mücadele uyguluyor
Yurt öğrencileri hayata renk kattı
ERZİNCAN, HAVACILIK GÜVENLİĞİNİN EĞİTİM ÜSSÜ OLDU
Salih Baba yurdunda öğrenciler için hobi bahçesi kuruldu
İliç Raporu TBMM Başkanına sunuldu
Kız kardeşi istedi, Vali talimat verdi, O Asker oldu