Ekşisu Yolunda Yeni Bisiklet Yolu Yapılıyor
Belediye Başkanı Bekir Aksun’un talimatları doğrultusunda, sağlıklı bir yaşam için, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ekşisu yolu üzerinde bisiklet ve yaya yolu yapımına başlandı.
Belediye Başkanı Bekir Aksun’un talimatları doğrultusunda, sağlıklı bir yaşam için, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ekşisu yolu üzerinde bisiklet ve yaya yolu yapımına başlandı.
Ekşisu yolu üzerindeki bisiklet yolu yapım çalışmaları, altyapısı uygun olarak tasarlanıyor. Proje kapsamında bisiklet yollarının genişliği, zemin kalitesi ve güvenlik unsurları ayrıntılı bir şekilde planlandı.
Merkezden Ekşisu’ya giderken tek yön bisiklet yolu ve yaya yolu, Ekşisu’dan Merkeze gelirken tek yön bisiklet yolu olacak şekilde çalışmalar devam ediyor.
Yolda yapılacak olan bu yeni düzenlemeyle birlikte, bisiklet kullanıcılarına ve yayalarımıza daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etme imkânı sunulmuş olacak
Benzer Haberler
Futsal A Milli Takımı Erzincan’da istediği sonucu alamadı
Erzincanlı atlet Mahir İçli'den Türkiye 3.’lüğü
Atıcılık Sporcularımızdan Büyük Başarı
Değer Erzincan Projesi Ofisi Açıldı
1740 rakımda bulunan Ardıçlı Gölde buz pateni yaptı
MAHALLELER ARASI PENALTI ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI.
YURTLİG kapsamında yurtlar arası turnuva
3 bin 549 metre yükseklikte buz pateni